Race en mountainbike

A- A A+

Bent u op zoek naar uw eerste racefiets of mountainbike? Of bent u als gepassioneerd  fietser op zoek naar een superbike? Bij Sport Lieven bent u aan het juiste adres. Wij bieden binnen ieders budget heel wat mogelijkheden in de collecties van Koga, Ridley, Scatto, Kuota, Zannata, Olympia en Merida. In onze showroom worden tal van modellen en mogelijkheden voorgesteld.

Bij ons kunt u geheel individueel een racefiets of mountainbike samenstellen, aangepast aan uw persoonlijke wensen en budget, en dat in onze eigen professionele werkplaats met de patron aan de werkbank.

Sport Lieven is ook een erkend Shimano Service Center. Al onze koersfietsen, mountainbikes en crossfietsen worden op uw maat afgeleverd. Dankzij het uitgebreid programma van bikefitting kunt u uw racefiets of mountainbike bij aankoop u gratis laten opmeten. Verder is het ook mogelijk om kaders of fietsen te laten monteren met groepen van Campagnolo, Shimano of Sram. Ook beschikken wij over tal van wielsets van de merken Shimano, Speed, Fast Forward, Campagnolo, en dit aan scherpe prijzen. Het is dus zeker de moeite om eens langs te komen! Bovendien genieten houders van een BWB of VWB kaart in recreatief of competitief verband van speciale voorwaarden. Vraag ernaar tijdens uw bezoek.

Heeft u vragen of wilt u deze modellen van dichtbij bekijken? Neem dan contact op of kom eens langs. Wij helpen u graag verder. 

 

SPORT LIEVEN BVBA
Joos de ter Beerstlaan 17
8740 Pittem (België)
Ligging
Tel.: +32 51 46 50 66
info@sportlieven.be

BTW BE0443 988 794
Back to Top