Fietsverhuur

A- A A+

Samen uit, samen thuis dankzij de dienst fietsverhuur van Sport Lieven!

Plant u een fietstocht met uw gezin, familie of vrienden maar heeft u geen gepaste fiets? Of wilt u gewoon het nieuwe model MTB, de nieuwe groep Shimano Ultegra 11sp of het rijden met een elektrische fiets eens ervaren voor u een aankoop overweegt? Dan bent u bij Sport Lieven aan het juiste adres! Wij verhuren allerhande fietsen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van:

Mountainbikes

Op zoek naar de geschikte fiets voor een sportieve uitstap met vrienden en vriendinnen? Of wilt u een gezond alternatief voor uw bedrijfsleden? Huur dan een mountainbike bij Sport Lieven.
Reserveer tijdig! Liefst via mail.

Prijs: 15 euro / dag / mountainbike

Speciale prijzen voor weekends of langere periodes! Vanaf 5 mountainbikes kunnen deze ter plaatse worden geleverd aan 45 cent/km. Gratis folders BLOSO-mountainbikeroutes in de omgeving van Pittem, Meulebeke en Tielt.

Tandem

Samen de vrije natuur in? Dat kan met de tandem met twee maal dames instap en versnellingen. Ter plaatse af te halen of na afspraak eventueel leveren.

Prijs: 20 euro / dag / tandem

Speciale prijzen voor weekends of langere periodes in de winkel of via mail af te spreken!

Stadsfiets

Wilt u met het gezin of de hele familie, met vrienden of collega’s een fietstochtje maken langs Vlaamse wegen? Dan kunt u bij Sport Lieven tot 20 fietsen huren; zowel dames- als herenmodellen. Huren is mogelijk vanaf een halve dag tot weekends of langere periodes.

Prijs: 12 euro / dag / fiets

Speciale prijzen voor langere periodes of weekends mogelijk mits reservatie! Ook mogelijkheid voor groepen om deze ter plaatse te leveren mits een vergoeding van 50 cent/km + verplaatsingskosten

Trekking

De wijde wereld verkennen met pak en zak is voor u een droom? Wij kunnen deze helpen verwezenlijken met een goed uitgeruste fiets. Bij Sport Lieven kunt u degelijke fietsen huren met Deore 27 of Alivio 24 versnellingen. Deze fietsen kan u door ons laten uitrusten met fietszakken en valies op de pakdrager,
stuurtas en fietscomputer.
Prijzen worden u doorgegeven op aanvraag via mail.

Reiskoffers

Uw racefiets of mountainbike kan voortaan overal met u mee. Bij Sport Lieven vindt u de gepaste reiskoffer om uw fiets veilig mee te nemen op het
vliegtuig, de trein,…  met deze service kunnen wij u op dit ogenblik niet meer helpen daar Dhr Meulens en Dhr Buess de koffers na de verstreken huurperiode niet meer hebben terug gebracht!!!! 

Te koop of te huur:
Prijs huur grote koffer: 45 euro / 7 à 12 dagen
Wielzakken: 6 euro / 7 à 12 dagen
Voor prijzen volgens een andere indeling van periode contacteer ons via mail.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over één van bovenstaande huuropties? Neem dan contact op het nr 051/46.50.66 of kom eens langs. Wij helpen u dan graag verder.

 

SPORT LIEVEN BVBA
Joos de ter Beerstlaan 17
8740 Pittem (België)
Ligging
Tel.: +32 51 46 50 66
info@sportlieven.be

BTW BE0443 988 794
Back to Top