Beleef ultiem fietsplezier met elektrische fietsen

Lijkt het u iets om het ultieme fietsplezier te beleven en met onze elektrische fietsen door Pittem en heel West-Vlaanderen te rijden? Geniet van dit heerlijke gevoel en kom bij Sport Lieven alles te weten over deze nieuwe technologie!

Elektrisch fietsen

Er is een bijzonder uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen. Toch bent u misschien nog niet volledig vertrouwd met deze relatief nieuwe technologie. Bij Sport Lieven beschikken we over een uitgebreide kennis over de batterijen, aandrijvingen en andere onderdelen van een elektrische fiets. We hebben dan ook de hoogwaardige merken Koga en Batavus geselecteerd om ons van elektrische modellen te voorzien. We nodigen u graag uit in onze showroom om u hiermee te laten kennismaken. Kom eens een proefritje doen en ervaar meteen het ultieme fietsgenot!

ION-technologie

De elektronische trapondersteuning van e-bikes van Koga en Batavus is voornamelijk gebaseerd op de hoogwaardige ION-technologie. Dit is een betrouwbaar en bewezen systeem dat door specialisten uit Nederland ontwikkeld is. Dankzij de servicebeurten van ION Software Updates bent u steeds up-to-date met de nieuwste functies van uw elektrische fiets. Daarnaast hebben we ook fietsen met technologie van Bosch in onze collectie. Dit biedt een betrouwbare trapondersteuning met sensoren die u op een gecontroleerde manier een optimaal gebruiksgemak verschaffen. Met de nieuwe, compacte batterij bepaalt u zelf de grootte van uw actieradius, en dus welke afstand u ermee kunt afleggen. De expertise van Bosch in elektrische motoren, sensortechnologie, displays en lithiumbatterijen staat garant voor een constant hoog niveau.

Kom onze modellen bekijken

Sport Lieven heeft een mooie collectie aangelegd van elektrische fietsen waar we terecht trots op mogen zijn. Kom gerust eens langs in onze winkel in Pittem om deze collectie te komen bekijken in het echt en een testrit te maken. Ook voor kinderfietsen, stads- en hybride fietsen en racefietsen en mountainbikes kunt u in onze showroom terecht! Bij vragen, horen we het graag.

Back to Top