Elektrisch

A- A A+

Elektrisch fietsen is rijden, ervaren, weten, echt fietsplezier beleven…

Een afbeelding kan u laten zien hoe een fiets eruit ziet. U kunt een tekst lezen in een brochure over welke onderdelen, aandrijving, batterijen er op een fiets zitten. Maar er is niets dat kan tippen aan het gevoel dat u ervaart wanneer u op een elektrische fiets rijdt. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Wij geven u de nodige uitleg, mogelijkheden, alles op maat van de klant, met de mogelijkheid om uw toekomstige fiets uit te testen. 

Geen consument is dezelfde. Dat weten wij en daar houden wij ook rekening mee. Wij selecteren daarom voor u de betere modellen en mogelijkheden in het elektrisch gebeuren. Wij helpen u graag 'het bos door de bomen te zien'. Iedereen heeft een andere voorkeur als het op ondersteuning van zijn of haar elektrische fiets aankomt. Daarom kiezen wij ervoor om te werken met de hoogwaardige merken Koga en Batavus in elektrische fietsen.

SPORT LIEVEN BVBA - Pittem - ElektrischDe elektrische trapondersteuning van de Koga en Batavus E-bikes is voornamelijk gebaseerd op hoogwaardige ION technologie, ontwikkeld in Nederland door specialisten op het gebied van fietstechnologie en elektronica. Het resultaat is een betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig systeem. De ION techniek werd geïntroduceerd in 2003 en heeft zijn kwaliteit door en door bewezen in de dagelijkse praktijk. Dankzij de ION Software Updates (servicebeurten) bent u
altijd in staat uw elektrische  fiets up-to-date te brengen met de nieuwste functies.

Koga en Batavus introduceren naast de ION collectie eveneens een model met Bosch technologie  in de E-bike collecties. De unieke kenmerken van het Bosch systeem bieden u een betrouwbare trapondersteuning voor uw elektrische fiets. Via kwalitatief hoogwaardige sensoren wordt een gecontroleerde ondersteuning geboden, resulterend in 100 % fietsplezier en een optimaal gebruiksgemak. De nieuwe compacte batterij kunt u kiezen in verschillende Wh zodat u zelf de grootte van uw actieradius (afstand) kunt bepalen. De expertise van de Bosch Group op het terrein van elektrische motoren, sensortechnologie, displays en lithium-ion batterijen staat garant voor het functioneren van de Bosch E-bike systemen op een constant hoog niveau.

SPORT LIEVEN BVBA - Pittem - ElektrischWat is nu de beste elektrische fiets? Een vraag waarop niet één antwoord te geven is aangezien dit voor iedereen anders is. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van sportieve, goede en betrouwbare elektrische fietsen met systemen die het mogelijk maken om de rijeigenschappen van uw fiets aan te passen. Reken hierbij op de licht lopende motor en het fluiterstille systeem en u heeft een soepel rijdende elektrische fiets die als uw eigen juweeltje kan schitteren. Een collectie elektrische fietsen waar wij trots op zijn! U ook?

Heeft u vragen of wilt u deze modellen van dichtbij bekijken? Neem dan contact op of kom eens langs. Wij helpen u graag verder.

 

SPORT LIEVEN BVBA
Joos de ter Beerstlaan 17
8740 Pittem (België)
Ligging
Tel.: +32 51 46 50 66
info@sportlieven.be

BTW BE0443 988 794
Back to Top