Met de juiste fietsaccessoires maakt u uw fiets uniek

Naast een gamma aan professionele fietsen van hoge kwaliteit, kunt u ook voor fietsaccessoires in Pittem terecht bij Sport Lieven. Zo geeft u uw fiets een eigen, persoonlijke toets.

Aanbod accessoires voor de fiets

Sport Lieven beschikt over een groot aanbod accessoires om uw fiets uniek te maken. Zo vindt u in onze fietswinkel onder andere fietsdragers, zadels, karren, kinderzitjes en nog veel meer. Ook voor fietskledij laten wij u graag een keuze maken uit enkele handige kledingaccessoires, steeds van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u overschoenen, bandana’s, arm- en beenstukken, sokken, handschoenen en nog veel meer. Met deze aanvullingen ziet uw fietsoutfit er helemaal professioneel uit!

Onze andere collecties

Bij Sport Lieven kunt u terecht voor de beste fietsmerken van hoge kwaliteit. In ons aanbod zitten mountainbikes en racefietsen, maar ook elektrische fietsen en kinderfietsen. Ook voor herstellingen en voor het huren van fietsen bent u bij Sport Lieven uit Pittem aan het juiste adres. Zo kunt u ook voor een eenmalige fietstocht door West-Vlaanderen genieten van het hoogste fietscomfort.

Contacteer ons

Heeft u vragen over fietsaccessoires of wilt u ons volledige assortiment rustig komen bekijken? Neem dan contact op of kom eens langs. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top